Město
Hodonín

 Více novinek

Nezobrazuje se Vám E-mail správně? Zobrazit v prohlížeči.

Hodonínský fašank přilákal do ulic stovky lidí

Stovky lidí zavítaly v sobotu 10. února na Masarykovo náměstí na tradiční fašank s ochutnávkou zabijačkových specialit. Odpoledne prošel městem masopustní průvod a fašankové veselí vyvrcholilo večerním krojovým plesem. Velkou zásluhu na celodenním programu měly nejen místní folklorní soubory, ale zejména Divadelní soubor Svatopluk.

Více informací a fotografií

Městská knihovna po modernizaci nabízí větší komfort

První etapa modernizace vnitřních prostor městské knihovny na Národní třídě skončila. Čtenáři a návštěvníci knihovny, ale i její zaměstnanci mají k dispozici komfortnější prostředí i zázemí. Přibyl také automat na vracení knih přístupný z ulice, který je v provozu bez ohledu na otevírací dobu knihovny. Modernizace knihovny vyšla na 6,275 milionu korun, z toho 5,334 milionu korun činila dotace z programu IROP.

 

Začala registrace do výzvy Do práce na kole

Zájemci se mohou už teď registrovat do Květnové výzvy Do práce na kole, pěšky či poklusem. První stovce zájemců město opět přispěje na startovné. Zaregistrovaný účastník výzvy tak může zaplatit jen 150 korun. Stačí požádat do 29. 2. 2024 koordinátorku výzvy o příspěvek na zdrave.mesto@muhodonin.cz. Na facebokových stránkách Zdravého města Hodonín do 21. 2. 2024 také probíhá soutěž o pět voucherů bez doplatku.

 
Přejít na web
 
 
 
 

  Stáhnout aplikaci

  Nastavení vašeho účtu